DG Informatika d.o.o.

Kućna telefonska centrala

Kućna telefonska centrala predstavlja telefonsku centralu koja opslužuje telefone unutar vaše tvrtke. Ona čini osnovu telefonske mreže unutar jedne tvrtke i povezuje internu sa javnom telefonskom mrežom. Na telefonsku centralu se priključuju telefonski i fax uređaji, od kojih svaki ima svoj lokalni telefonski broj.

Najvažnija prednost kućnih telefonskih centrala leži u tome da interni razgovori unutar tvrtke ne idu preko javne telefonske mreže, što znači da za te razgovore ne plaćate ništa, a također imate mogućnost priključka puno većeg broja lokalnih telefonskih uređaja nego što imate stvarnih izlaza prema javnoj telefonskoj centrali. Drugim riječima, plaćate manji broj pretplata nego što doista imate telefonskih priključaka unutar tvrtke.


Moderne telefonske centrale za male i srednje velike tvrtke zapravo su toj namjeni prilagođena računala sa instaliranim besplatnim softverskim rješenjima, što znači da su troškovi ulaganja i održavanja same telefonske centrale puno manji nego što su to uštede na telefonskim pretplatama i impulsima.

Ukoliko ste zainteresirani za implementiranje usluge Kućne centrale u Vašoj tvrtki, kontaktirajte nas s detaljima o vašoj postojećoj infrastrukturi kako bismo Vam poslali odgovarajuću ponudu. DG Informatika će Vam prema potrebi osigurati kompletnu hardversku i softversku infrastrukturu za implementaciju ove usluge u vašoj mreži.

 

Top of Page