DG Informatika d.o.o.
OpenERP
OpenERP je cjelovit skup aplikacija za podršku poslovanju malim i srednje velikim tvrtkama. OpenERP konkurira "velikom igračima" kao što su Microsoft, Oracle ili SAP.

...

Read more...
Virtualna privatna mreža (VPN)
Virtualna privatna mreža (VPN) je idealno rješenje za tvrtke koje imaju računala ili računalne mreže na više različitih lokacija, koje žele povezati u jednu cjelinu i koristiti zajedničke resurse.

 

...

Read more...
Kućna telefonska centrala
Kućna telefonska centrala predstavlja telefonsku centralu koja opslužuje telefone unutar vaše tvrtke. Ona čini osnovu telefonske mreže unutar jedne tvrtke i povezuje internu sa javnom telefonskom mrežom. Na telefonsku centralu se priključuju telefonski i fax uređaji, od kojih svaki ima svoj lokalni telefonski broj.

...

Read more...
Proxy server
Proxy server je računalo ili poseban uređaj koji stoji između korisnikovog računala ili lokalne mreže i Interneta. Proxy ima više namjena. Koristi se za brže pregledavanje Interneta na velikim mrežama, ali prije svega za zaštitu Vaših računala od pristupa stranicama koje ih mogu zaraziti različitim štetnim programima.

...

Read more...
Izrada internet stranica

Ukoliko vam je potrebna brza i cijenom prihvatljiva izrada internet prezentacije za Vaše poduzeće ili osobne potrebe, na pravom ste mjestu. Read more...

Izrada internet stranica

Ukoliko vam je potrebna brza i cijenom prihvatljiva izrada internet prezentacije za Vaše poduzeće ili osobne potrebe, na pravom ste mjestu.

U najkraćem roku izradit ćemo stranicu prema Vašim potrebama i željama, a ukoliko želite za Vas ćemo napraviti i registraciju domene i zakup web hostinga.

Uz izradu, nudimo vam i mogućnost održavanja vaših internet stranica, koja podrazumijeva ažuriranje sadržaja, kao i ažuriranje instaliranog softvera.

Također, nudimo vam i mogućnost izrade bannera ili reklama u flash ili slikovnom formatu, te usluge online reklamiranja vaše tvrtke.

Ispod možete pronaći linkove na neke od stranica koje smo do sada napravili.

 

Euronogomet.com
HŠK Zrinjski

Zagrebinspekt Mostar

Mapeh

Obiteljski podrum Brkić

Eurosan

PravoBiH.com
 Mostar-Info.com

Wine and more

Ecotime

Cherka Company
 

Kontaktirajte nas

  • DG Informatika d.o.o.
  • Akademika Ivana Zovke 13
  • 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
  • E-mail: info@dginformatika.com
  • Mobitel: 063/294-308

 

Pošaljite nam poruku

Top of Page